Wednesday, 20 July 2011

HELLO BLOG WORLD!

Hey hey .. ini comeback ke alam blogging yg awesome ..dlu zaman2 muda remaje..ada la wat blog..tp hek blog SS .. maybe some of u might remember Hujan Lebat. Maybe cam tk penah denga langsung! haha disaster blog tu ..mmg Syok Sendiri je. Nway, masa zaman2 tu, aku lebih suke tulis bende2 personal n kate org zaman2 jiwang.kahkahkha.. kali ni rasenye just nk relax relax n penuhkan masa senggang yang terlebeh banyak sepanjang menjadi penganggor tegar.




"Mumbling" can be defined as "To utter indistinctly by lowering the voice or partially closing the mouth" atau "Say something indistinctly and quietly, making it difficult for others to hear." dalam erti kata lain yg aku sendiri paham ialah org yg becakap dengan kurang jelas n sukar difahami.. Well, dah kate kan blog ni bebelan harian je..tkde niat tuk ubah persepsi pasal pape pon or nk bersuara lantang. I have a loud voice haha and dulunye bersikap kasar. Tp skng dah maleh. So well, kita bebel bersame la ye. Happy reading yaw. Please Welcome me into this world..  :)

2 comments:

Chempaka Sari said...

alamak zahrin dah start mumbling hehe.

Anonymous said...

hehahah.. azah thx thx.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...