Sunday, 14 August 2011

Arlene Tan : Kena Maki Sia2 Thanx to Gaysec -- ini bukan entry kutuk gaysec

I dont really care who she is..In fact, I didnt bother to post anything about her.LOL

Tapi kepada anda2 yang telah

MEMAKI HAMUN

BERNIAT MEROGOL ARLENE TAN
"Aku nak rogol si Arlene Tan ni baru dia tahu nak kurang ajar sangat. Dah kena rogol baru padan muka"  


MENYEBAR IDENTITI ARLENE TAN

ANDA DAH TERSALAH ORANG YAW


Kepada anda yang telah post entry Makcik Hajjah ni

takpe-takpe..masih belom terlambat..

POST AN ENTRY TO CLEAR HER NAME


SEKIAN


SELAMAT TAK MEMAKI HAMUN ORANG DI BULAN PUASA

DAN

SELAMAT TAK MEMPERCAYAI GAYSEC SECARA MEMBABI BUTA 
TANPA USUL PERIKSA.

Pada saya niat Gaysec murni.. tapi saya sangatla berharap gaysec tunggu sampai investigation betul2 dah konfem orang nye yg sebenar.. baru sebarkan.. 

dan kepada anda yang menghukum..tak salah berasa marah.. tapi biarlah berpada-pada.. bukan kita yang menghukum dia.. biarlah Allah yang menghukum..

Tugas kita hanya MENGAMBIL PERBUATAN SI PELAKU SEBAGAI PENGAJARAN DAN TAULADAN juga sebagai langkah berjaga-jaga.. 
bukan memaki hamun dan menghukum tak tentu hala..

Saya tidak juga mengecam anda yang menyebar maklumat tentang Arlene.. syabas sebab prihatin dan nak berkongsi maklumat.. tetapi dalam kes ni..Arlene tk bersalah.. Dia berhak dibersihkan namanye..
dan jika anda Pandai Post Mengenai Dia.. pandai jugalah anda Post Clearkan namenye.

tak caya.. sila klik : http://www.gaysec.org/

4 comments:

kaizen said...

niat Gaysec tu baik just tersalah org jer... aku tetap skong usaha beliau mencari identiti sebenar

*arlene tan kn murtad so darah dia halal bagi kite...

Sidi MonaVie™ said...

jd mgsa keaadaan dia ni..
kita x pya tahu siapa org yg brkata buruk ttng Islam, kita just brdoa kpdaNya, spaya org yg mburukkn Islam itu dihukum. lbh elok kita smua brsatu, brdoa. dri memaki2. :)

zaRain said...

yeah.. niat gaysec bagos.. tapi i strongly believe yg gaysec patot tunggu dulu sampai semua bende dah betul2 lepas investigation.. baru sebarkan... ni masih investigate ..sebar.. n then minta maaf... de kena cemuh sane sini taw

ECAH~ said...

aii..saya tag awak untuk GA...
hopefully u can join it..

http://appleijau90.blogspot.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...